maandag 29 september 2014

Nyc

Zoals geblogd, we hebben boodschappen gedaan bij de Fairway Market in Red Hook Brooklyn.
Na het inladen hebben we nog een klein moment doorgebracht in een parkje vlak bij Fairway. We mochten om 15.00 het huis in, eerder was niet mogelijk, de schoonmaakster was nog bezig.
Onze kamers zijn op de 3e etage van een herenhuis op Carlton Ave. We kwamen daar om ff voor 3'n aan en hebben de koffers alvast naar boven gebracht.
We hebben kennis gemaakt met Leo en Claudia, onze huisbazen de komende dagen. Aardige mensen die het hun gasten graag naar de zin maken. We hebben elk een eigen slaap- en badkamer. Een grote keuken met lees/eet/internet/wijn/bier tafel en een grote living. Foto's zullen volgen.
Daarna snel de auto wegbrengen naar Alamo wat het kantoor heeft op 252 west 40 street. De navigatie gevraagd ons de weg te wijzen en die koos voor het naderen van Manhattan via de Brooklyn Bridge:)
Een feestje om daar overheen te mogen rijden hoor! Een te gekke ervaring...... Hetty stuiterend van de opwinding, Rik een glimlach van oor tot oor, Rob sprakeloos (komt niet vaak voor) en Syl trots op Rik.... wat een held om in deze enorme chaos te willen en kunnen rijden!!
 Alles was ok√© met de auto wat bleek na een grondige inspectie en het opsnuiven van NY kon beginnen.
De 40e straat is dus vlak bij Time Square en daar kan je ons alle 4 wel een paar uur neerzetten. Er gebeurt van alles en daar springen de locals op in om wat te verdienen. Wat hieronder nu exact gebeurt weten we niet maar ach, die mijnheer wilde wel op de foto.......


Vandaag richting Central Park gelopen via Rockefeller plaza om te zien of we Top of the Rocks op konden. We konden kaartjes kopen voor 8 uur in de avond maar dat zou wel een gok zijn, immers we hadden een afspraak met onze Thai op de hoek van 9Ave en de 46e straat...
R&R hadden (natuurlijk?) de Duck en de meisjes (natuurlijk?) Pad Thai...cocktailtje erbij en wat is het leven dan toch mooi..
Onderstaand fotootje nog gewoon, voor de indruk.

Zo typisch NY

Morgen hebben we een afspraak met Joe, onze NY greeter. Hij pikt ons op om 09.30 voor het huis, met de mededeling dat we goede wandelschoenen moeten aantrekken...
Joe, stel dat je dit leest..maak je geen zorgen..we hebben er zin in en zijn er klaar voor!!
Oh ja, deze blog is dus gemaakt aan de tafel met een wijntje van onze wijnproeverij......


Geen opmerkingen:

Een reactie posten