zondag 14 september 2014

Amish country

Zo rijden er bosjes...
Vanochtend was de ontbijt zaal net zo vol als het hotel, nokkie vol dus. Geen nood hoor, 100 mtr verderop was het restaurant al geopend, Ihop genaamd. Een winkel met een verleidelijke kaart waar evenveel calorierijke ontbijt gerechten op staan als op de diner kaart, wat dacht je van een T-bone als ontbijt....
Met de auto wat "doelloos" rondgereden en de nodige locals gezien. Zodra je bij een boerderij geen pick-up ziet staan is de kans groot dat het Amish zijn..zomaar een paar foto's..met gemengde gevoelens genomen, ze willen het niet (zeggen ze) maar zoals gezegd, het is een groot Amish circus.
BBQ langs de wegRijden hier gaat oké alleen is het wel raar dat je op een weg van het kaliber A44 gewoon links af mag..(U-turn dan weer niet:)) Maar goed , daar hebben we dus genoeg tijd voor om aan te wennen:).
Overal langs de weg kan je wat te eten kopen, hier b.v. een BBQ opstelling..erg verleidelijk alleen gaat het "veramerikaniseren" niet snel genoeg want BBQ om 11.00 is nu nog wat te vroeg...geen idee hoe dat over 2 weken is , we hopen ongewijzigd........

Rond een uur of 4 ingecheckt in het hotel in Lehigthon waar we 2 nachten blijven . Onze eerste avond rit zit er ook op, we zijn wezen eten in een klein plaatsje, Jim Thorpe. Hier gaan we morgen ook onze fietstocht aanvangen. Vanuit JT wordt je met de bus naar boven gebracht vanwaar we met de fiets langs de rivier weer naar Jim Thorpe afdalen.  Je snapt dat de optie om naar boven te fietsen en naar beneden met de bus te gaan het bij stemming niet gered heeft..4 tegen 0 (lol)

Oma :)
 De foto hiernaast heeft Syl genomen uit de losse pols..goed gelukt toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten