donderdag 25 september 2014

Boston by Bike

Vanochtend dus vroeg op stap. Bij het treinstation zit een Dunkin Donuts, en die hadden we nog niet bezocht, dus met een zoet mondje en een vinkje op de to-do list de trein in.
Onderweg nog een vermakelijke situatie aangetroffen..beetje jammer dat een Audi rijder is.


Sukkel

Na een dik uur treinen , in een stilte coupe, en een kwartiertje lopen bij de de fietsen aangekomen. Goeie ontvangst en goede fietsen. De tocht was ok√©, en we hebben een leuke indruk gekregen van Boston. Foto is bij een icoon in Boston waar avonds een RedSox game zou zijn. 

Deze beestjes lopen hier dus echt overal en zijn erg leuk om naar te kijken..


Na de tour te voet verder downtown gegaan en een stukje freedomtrail gedaan. Klein stukje want we kwamen winkeltjes tegen. Rik heeft 2 -2 gemaakt:-).
De meisjes hadden nog wat zaken te doen bij VS (afkorting gebruikt en alleen de hardcore ingewijden weten wat dat voor winkel is)
In de telefooncontacten waren wat sieraden winkeltjes opgenomen zodat Sylvia wat markt onderzoek kan doen maar helaas waren alle 3 de winkels in dezelfde straat geen dealer meer van Chan Luu, een sieraden maakster en een inspiratie bron voor BeadsToWear


We zijn vandaag helaas geen "borden waar je je hoofd insteekt" tegengekomen maar gelukkig heeft Robbie als eerste de Iphone 6 beetgepakt.

We zijn nu net terug van het diner in dowtown Gloucester MA, bij 47 Lattitude, en daar hebben ze Sushi. We kunnen met jullie delen, heel errug goede Sushi..

Morgenochtend willen we graag op WhaleWatch vanuit Gloucester (oog is gevallen op Captain Bill) en daarna door naar Cape Cod voor weer 2 nachten. En dan is het al weer de eerste dagn van de laatste week...Tjeemig wat lijkt deze vakantie tijd veel sneller voorbij te gaan dan de "normale" tijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten