vrijdag 12 september 2014

Museum gedaan

Matisse
Voor en na de foodtrucks zijn we naar een paar musea geweest. Eerst naar het National Air&Space museum en daarna naar het National Gallery of Art. Beide zijn voor de echte liefhebbers een hele dag als programma in te delen maar voor ons geldt dat het Air&Space museum gewoon voor de indruk is en we moeten zeggen dat het erg leuk was maar na een uurtje hadden we het wel gezien. Wel heel bijzonder is dat de eerste pioniers wel veel nadachten over opstijgen en vliegen maar landen..tjs, eerst maar is vliegen toch?..Er zijn er dus nogal wat gesneuveld bij het proces van vliegen en landen..Dappere mannen en vrouwen die maar mooi aan de besis hebben gestaan van onze airbus die ons heeft gebracht!

De Gallary of Art was voor Hetty een feestje. Allemaal hele bekende schilderijen van Hollandse meesters en nog veel meer bekende schilders

Rodin
En als klap op de vuurpijl de hele zaal van Rodin voor zichzelf....Rob, Syl en Rik zaten toen al bij de Starbucks....

Daarna bij Alamo de huurauto gehaald.
Een witte Dodge Caravan. Geen onwijze druk van de balie om te up-graden dus dat was lekker.  Net 7500 mile op de teller en behalve navi alles er op en eraan..Morgen de eerste dag van de rest van de vakantie...We gaan richting Lancaster via Delaware...

2 opmerkingen:

  1. Jeetje, wat hebben jullie al een hoop (winkels) gezien!!! Nu begint de echte roadtrip, zo te horen hebben jullie wel een comfortabele auto. Heel veel plezier nog, ik volg jullie ook met plezier! Leuk geschreven Rik! Geniet van de avonturen die nog komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die kunst had weinig om het lijf ... boffen jullie natuurlijk ook dat al die musea daar gratis zijn ... geldt zeker niet voor de Starbucksen. Groeten aan de Amish!

    BeantwoordenVerwijderen