donderdag 18 september 2014

Hotel 2

Na, zoals gezegd, een enerverende waterval wandeling en een succesvolle wijnactie doorgereden naar de Waterloo premium outlets. Nu is die outlet een letterlijk waterloo geworden voor een enkeling...we gaan niet zeggen wie want ook op een roadtrip kan er imago schade ontstaan..We zijn na het inchecken, wat toch altijd weer spannend is wie de beste kamer krijgt;),  wezen eten in de locale Applebee's want waarom veranderen wat goed is?
Daarna en wandeling langs de Falls en het moet gezegd, wat een indrukwekkende plaats om te zijn. Natuurlijk naast de onafgebroken stroom water ook een onafgebroken stroom toeristen die allemaal hun best doen een mooie foto te maken. Gaat met onze apparatuur niet maar wel weer volop de nieuwste trend, Japanners met selfie sticks.
Hier een poging:

Na het soldaat maken van een eerste fles wijn op de kamer 939 bj R&S (en niet op 1039 waar R&H zitten) gaan slapen. Althans, dat was de bedoeling...weet dat het neervallende water ook een oorverdovend geluid maakt en je snapt, we hebben wat wakker gelegen. Hoe het in 1039 is geweest weten we nog niet want we gaan zo ontbijten.
Maar ach, de ochtend aanblik maar weer heel veel goed:)

Zo de boottocht op en daarna door naar Toronto...

De wijnproeverij,
Kleine glaasjes he:)
Zo liggen er wel 30 langs dit meer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten