donderdag 11 september 2014

Georgetown, de eerste Duck is gescoord;)


Vandaag na de kralen op weg naar Georgetown. Gisteren zijn we daar dus al even geweest maar nu echt..allemaal leuke gebouwen en huizen met allemaal geweldige winkels...een paradijs voor shoppers. Belangrijkste straat is M-street samen met Wisconsin Ave...Een Apple store zonder rijen;), een A&F zonder rijen en zonder de typische verkopers, een Gap, etc. Maar ook de duurdere merken en dus in deze buurt ook hele hoop dikke auto's, zeg maar de PC Hooftstraat van Washington.
Nu is de belangstelling voor het winkelen niet bij een ieder uit de groep even sterk aanwezig maar we hebben genoten! Uiteraard hebben we ook nu weer zorg gedragen voor een goede balans tussen inspanning en ontspanning. We hebben het shoppen gemixed met een lunch en een lekkere pint of  cocktail:)
non-alcohol niet op de foto:)

Rik moest na het borrelen perse nog naar de Nike store waar de hele groep is geslaagd behalve Rik. We hebben afgesloten bij de Thai met ??? Yep, eend voor R&R..Na een lange busreis van 50 minuten nu lekker in het huis met een thee-tje...

Wat inmiddels wel weer erg bevestigd wordt is dat iedereen erg behulpzaam is en vriendelijk. De bus chauffeur werd afgewisseld maar reed een stuk mee met onze bus..hij dacht blijkbaar dat "die toeristen" wel erg lang in de bus zaten en vroeg naar welke stop we zochten..dat vroeg hij 1 halte voor de onze maar wel erg oplettend. Bij het oversteken op de zebra hoef je maar te knikken naar de strepen op de weg en er wordt gestopt!

Nog even over memorial-day, alle vlaggen hingen halfstok en dat zijn er nogal wat. Opnieuw indrukwekkend
En om af te sluiten....nog een kleine indruk van de motoren.


2 opmerkingen:

  1. De uitgelekte cijfers voor prinsjesdag duiden op een licht herstel van de economie, maar ik voorzie na twee dagen bij jullie al een begrotingstekort! Zou nog wel eens een onderzoeksrapport willen zien van de omstandigheden waaronder je bril is gesneuveld ... wel sympathiek dat ze speciaal voor jullie hun motoren van stal halen.

    BeantwoordenVerwijderen