zondag 21 september 2014

Leaving TorontoWe hebben Toronto en de familie verlaten en zijn nu in Kingston. Voordat we op weg zijn gegaan hebben nog een bakkie gedaan bij Wim&wilma en zijn langs het huis van Marcel gereden.  Omdat we onderweg veel strak gemaaid gras tegen komen, lijkt nationale hobby te zijn, heeft Robbie het gras van Marcel geïnspecteerd. Je snapt daar wordt je moe van! 


Het bakkie bij W&W was natuurlijk tot in de puntjes geregeld. Wim heeft gedetailleerde kaarten mee gegeven van de gebieden waar we naar toe gaan omdat dat natuurlijk een veel beter oerzicht geeft dan een computerscherm of een navigatie systeem..en daar kan je niet veel tegenin brengen. Het afscheid was erg intens net zoals de afgelopen paar dagen. We hebben er familie bij!

Vannacht hebben we in de seven Oaks Inn geslapen. Een typisch motel langs de weg zoals je die kent uit de film. Maar 1 laag en de auto's recht voor de kamer. De foto's op booking hebben de actualiteit v t motel iets beter voor gedaan dan de werkelijkheid is, maar geen probleem, we vinden het geweldig. 


Kingston was erg druk met heel veel jeugd op zaterdag avond.  We hebben bij de Thai gegeten en dat was heerlijk! 
Straks op weg naar Lake Placid door de Adirondacks. We volgen een van de 3 scenic byways. Onderweg misschien nog m'n lichte wandeling? Maar eens kijken of de reisleider nog wat gezag over heeft? Nu eerst douchen en ontbijten. Dat wordt bij een Tim Horton,  dat is een must-do in Canada. Hebben we tot nu toe nog niet gedaan en de verwachtingen zijn hoog gespannen:-)

Oh ja, we hebben nog wel wat vragen gekregen over wat Hetty aan het drinken was , nu wel dat was een fronzen Margarita:). 

2 opmerkingen:

  1. Bestel bij Tim maar een Large-Double-Double, hoewel da's denk ik te slappe koffie voor je. Niet teveel donuts hoor daar (caloriebommen). Die CN tower, was je daar nou alleen op gegaan om alle shopping centres in de omgeving te kunnen zien? Of was er ook nog iets anders te zien in Toronto?
    Veel plezier in Lake Placid, site of 'the miracle on ice'.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hoop wel dat jullie de bagage uit de auto hebben gehaald. Je weet het hé, niet verzekerd.

    BeantwoordenVerwijderen